mira - Mira Nasruddin
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Bureau

Mira Furniture & Interior Design is een bureau voor interieurarchitectuur en meubelontwerp.

Mira ontwerpt persoonlijke interieurs. Waarbij zij de levensstijl, werkzaamheden en persoonlijke wensen van haar opdrachtgevers naar een passend ontwerp vertaald met een eigen identiteit.

Een ontwerp waarin de karakters van de bewoners zichtbaar zijn.

Er wordt daarbij rekening gehouden met het praktische aspect maar ook met de juiste balans tussen comfort, stijl en sfeer.

De projecten van MIRA Furniture & Interior design variëren van het uittekenen, adviseren, inkopen en indelen van interieurs en inrichting. Natuurlijk is elk ontwerp maatwerk: perfect afgestemd op de ruimte en haar gebruikers.

Mira Nasruddin

Interieurontwerper, ideeënvrouw en naamgever van MIRA. Houdt van persoonlijk design, heeft een scherp ruimtelijke blik en combineert het liefst mooi met functioneel. ‘‘Een project is wat mij betreft geslaagd als de opdrachtgever zichzelf thuisvoelt  in zijn of haar nieuwe interieur.” Naast gepassioneerd interieurontwerpster geeft zij met haar meubelmerk PLANKSTAAL invulling aan haar andere passie: meubeldesign en ontwikkeling daarvan. PLANKSTAAL heeft oog voor vakmanschap, mens & maatschappij. Dit resulteert in duurzaam minimalistische design, een strakke constructie van planken en staal. Gemaakt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag weten wat ik voor u kan betekenen?  Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag uiteraard ook, we staan u graag te woord.