Lichtplan
Visie. Met haar ontwerpen streeft MIRA naar dat typische 'thuisgevoel' van een ruimte, ongeacht of dat een woonhuis, werkplek of openbare ruimte is.
thuisgevoel ruimte woonplek werkplek openbare ruimte
1725
page-template-default,page,page-id-1725,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_updown,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1552

verlichtingsplan

lichtplan

soorten verlichting

functionele aspecten

armaturen

Lichtplan nodig?

Helaas wordt verlichting vaak vergeten bij de inrichting van een woning, terwijl licht zo belangrijk is in het interieur. Verlichting is zeker niet alleen van functionele aard, maar is ook belangrijk voor een goede sfeer in een interieur. Niet elke plek in een woning wordt op een zelfde manier gebruikt, dus ook het gewenste licht in de woning varieert. Een goed verlichtingsplan houdt hier rekening mee en zorgt dat op elke plek in de woning het gewenste licht aanwezig is.

Soorten verlichting

In een keuken is functionele & directe verlichting waarbij goed gewerkt kan worden erg belangrijk terwijl bij het televisie kijken indirect licht wenselijk is. Voor het maken van een goed verlichtingsplan wordt eerst gekeken hoe de ruimte wordt gebruikt. Zodat bepaald kan worden waar de basis verlichting moet komen, vervolgens wordt hier functionele- en sfeer verlichting aan toegevoegd.

Armaturen

Als de functie van de verlichting is bepaald kan er gekeken worden naar de armaturen. Er is een zeer groot aanbod aan armaturen. Op ons Pinterest bord Light vind je uiteenlopend armaturen. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Investeer in licht

Het is belangrijk om een goede mix van direct, indirect en diffuus licht te maken. We zorgen dat accent, sfeer en basisverlichting mooi in balans zijn. MIRA maakt graag een lichtplan, waarbij ze rekening houdt met functionaliteit, stijl en budget.

Lichtplan nodig?

Ben je geïnteresseerd in een lichtplan? Neem dan gerust met MIRA contact op.