Werkwijze
Mira's werkwijze is als volgt: kennismaking, schetsontwerp, presentatie, realisatie.
kennismaking schetsontwerp presentatie realisatie
25
page-template-default,page,page-id-25,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_updown,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1552

Goed interieur voor huis of bedrijf

De weg naar een goed interieur verloopt bij MIRA volgens de volgende stappen:

Kennismaking

Wat is uw favoriete plek in huis? Hoe ziet uw dagelijks leven eruit? Waar wordt u gelukkig van?

Elke nieuwe aanvraag start met een uitgebreide, vrijblijvende kennismaking. MIRA brengt uw woon- of werksituatie in kaart en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Hierbij heeft MIRA een luisterend oor en geeft duidelijk aan waar ze voor staat. MIRA staat open voor het experiment. Ze neemt initiatief maar is ook flexibel. Ze zoekt creatieve oplossingen en is niet bang om uit haar comfort zone te stappen.

Naar aanleiding van dit gesprek kan een werkplan met offerte opgemaakt worden. Daarna werken we in overleg aan een passend en verrassend ontwerp.

Schetsontwerp

Als alles besproken is en opgemeten, gaat MIRA aan de slag met het schetsontwerp en maakt een kleuren-, een licht- en materialenplan. Daarnaast doet zij voorstellen voor het meubilair, het ontwerp van (maatwerk)kasten en stoffering. MIRA kan een totaalplan maken, maar het is ook mogelijk om onderdelen van het ontwerpadvies uit te werken.

Presentatie

Na iedere fase worden de plannen besproken aan de hand van tekeningen (in 2D en indien gewenst in 3D), beeldmateriaal en door het tonen en ervaren van materialen. De ontwerpfase bestaat uit diverse stappen, afhankelijk van de grootte van het project.

Realisatie

Als u blij bent met het definitieve ontwerp, kunnen er spijkers met koppen geslagen worden. De realisatie van het plan kan door een van de vertrouwde partners van MIRA worden uitgevoerd, maar u kunt ook zelf een uitvoerende partij inschakelen. MIRA staat voortdurend aan de zijlijn om bij te sturen, vragen te beantwoorden of om alternatieven aan te dragen. Puttend uit een grote bron van inspiratie en uit een onderscheidend netwerk van specialisten, zoekt MIRA naar de juiste finishing touch.

Wij geven ook interieurtips over het inrichten van een overloop