Kantoren
MIRA heeft een scherp ruimtelijke blik en combineert het liefst mooi met functioneel. Daarnaast houd ze van persoonlijk, duurzaam, ruimtelijk, warm en pure inrichtingen.
persoonlijk functioneel duurzaam ruimtelijk warm puur
3449
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3449,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.10,ajax_updown,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-template-full-width,elementor-kit-1552,elementor-page elementor-page-3449

Zakelijke projecten

Bedrijven weten mij geregeld te vinden voor het ontwerp van een volledig pand of bepaalde ruimtes. De prioriteit voor mij ligt bij zo’n aanvraag altijd bij het begrijpen en leren kennen van de organisatie en zijn medewerkers. Hoe beter het ontwerp past des te groter is het gebruiksgemak van de gebruikers. De aanpak is altijd persoonlijk en werkgericht. Daarbij verliezen ik andere factoren, zoals projectmanagement en strakke deadlines, niet uit het oog. Met passie ontworpen, op maat gemaakt.

Hoofdkantoor Homij

In Kantoren

Leuk! Makelaars

In Kantoren

Concreeto

In Kantoren

Laudame Financials

In Kantoren

Aveco de Bondt

In Kantoren