Over Mira
MIRA heeft een scherp ruimtelijke blik en combineert het liefst mooi met functioneel. Daarnaast houd ze van persoonlijk, duurzaam, ruimtelijk, warm en pure inrichtingen.
persoonlijk functioneel duurzaam ruimtelijk warm puur
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_updown,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1552
Interieurarchitect uit Utrecht die je kan voorzien van, inrichting woonkamer, woonkamer ideeën, woonkamer inrichten

persoonlijk

functioneel

duurzaam

ruimtelijk

warm

puur

interieur

Interieurarchitecten inrichten Utrecht in rijksmonument

Interieur ontwerpster

Mira Nasruddin, ideeënvrouw en naamgever van MIRA. Houdt van persoonlijk design, heeft een scherp ruimtelijke blik en combineert het liefst mooi met functioneel. ‘‘Een project is wat mij betreft geslaagd als de opdrachtgever zichzelf thuisvoelt  in zijn of haar nieuwe interieur.” Naast gepassioneerd interieurontwerpster geeft zij met haar meubelmerk PLANKSTAAL invulling aan haar andere passie: meubeldesign en ontwikkeling daarvan. PLANKSTAAL heeft oog voor vakmanschap, mens & maatschappij. Dit resulteert in duurzaam, minimalistisch design, een strakke constructie van planken en staal. Gemaakt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ontwerp en inrichting

voor huis & bedrijf

MIRA Interieur & Meubelontwerp is een bureau voor interieurarchitectuur en meubelontwerp.

Mira ontwerpt persoonlijke interieurs. Waarbij zij de levensstijl, werkzaamheden en persoonlijke wensen van haar opdrachtgevers naar een passend ontwerp vertaalt met een eigen identiteit. Een ontwerp waarin de karakters van de bewoners zichtbaar zijn.

Er wordt daarbij rekening gehouden met het praktische aspect maar ook met de juiste balans tussen comfort, stijl en sfeer.

De projecten van MIRA Interieur & Meubelontwerp variëren van het uittekenen, adviseren, inkopen en indelen van interieurs en inrichting. Natuurlijk is elk ontwerp maatwerk: perfect afgestemd op de ruimte en haar gebruikers.

excellent magazine grijskopie
Trouw artikel woonstijl Mira Interieur
Artikel Telegraaf Mira Interieurarchitect