Visie
Visie. Met haar ontwerpen streeft MIRA naar dat typische 'thuisgevoel' van een ruimte, ongeacht of dat een woonhuis, werkplek of openbare ruimte is.
thuisgevoel ruimte woonplek werkplek openbare ruimte
1043
page-template-default,page,page-id-1043,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.10,ajax_updown,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1552
woonkamer inrichting voor villa Nieuwegein

persoonlijk

functioneel

duurzaam

ruimtelijk

warm

puur

interieur

Interieur idee voor een grote woonkamer

MIRA Interieur & Meubelontwerp

Met haar ontwerpen streeft MIRA naar dat typische ‘thuisgevoel’ van een ruimte, ongeacht of dat een woonhuis, werkplek of openbare ruimte is. De ruimte moet passen als een handschoen, voelen als een warme deken.

 

Een ontwerp ontstaat altijd vanuit een verhaal waarvan de bron ligt in de verlangens, de wensen en de verwachtingen van de gebruiker. MIRA vormt deze wensen en gedachten om naar een creatief ontwerp dat de klant past. Een ontwerp met het juiste gevoel voor maat, kleur en vorm.

Interieurarchitect_Mira_Ontwerp_Interieur_Apeldoorn_AmbianceWellness_Siematic_Keukendetail_Sfeerkeuken

Creatief & duurzaam

MIRA’s stijl is persoonlijk, rustig, functioneel, ruimtelijk, warm en puur. Om dit te bereiken kiest ze voor een heldere en logische indeling van de ruimte, werkt ze het liefst met eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen.

Een goed interieur is tijdloos en is zo min mogelijk afhankelijk van modegrillen. Dat het voldoet aan de wensen van de klant is voor MIRA een vereiste. Het overtreffen van die verwachtingen is het doel.

Wij zouden iedereen de interieur tip geven om met een vakkenkast van herinneringen te maken om zo woonkamer inspiratie te maken