Aveco de Bondt
Interieur ontwerpster en ideeën vrouw richt zich op duurzaam interieurontwerp, huis inrichting en houdt van persoonlijk design
huis inrichten, inrichten woonkamer, kamer inrichting, interieur huis, kamer inrichten, huis decoreren, interieur ideeën, interieur, decoreren woonkamer, interieur inspiratie, slaapkamer idee, woonkamer inspiratie, slaapkamer inspiratie,
3437
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3437,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_updown,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1552

Aveco de Bondt

Aveco de Bondt

Inrichting kantoor Aveco de Bondt Amstelveen 1500m2 

 

De uitdaging voor het nieuwe interieur van kantoor Aveco de Bondt was om de activiteiten en de ambities van het bedrijf te kunnen tonen, zowel in daarvoor ontworpen ruimtes als ook in de uitstraling van het kantoor.
De wens van de klant was dat er de mogelijkheid is om flexibel te werken, een aantal stilte werkplekken voor opperste concentratie, een ruimte voor creatieve brainstormsessies en plekken waar je collega’s kan ontmoeten.

Het kantoor is licht, transparant, dynamisch, groen, open en staat in beverbinding met de daktuin. Ik heb in het ontwerp rekening gehouden met het feit dat het kantoor veel ruimte biedt voor samenwerking en ontwikkeling.

Naast het kantoor heb ik ook een ontwerp gemaakt voor de daktuin ????????, waarbij de wens was om met het team Jeu de boules te spelen en te tuinieren.

 

Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een onafhankelijk bureau dat ontwerpt, onderzoekt en adviseert. Ze bedenken en realiseren toekomstbestendige oplossingen voor landelijke opgaven en specifieke omgevings- of organisatievraagstukken. Het doel van het bedrij is een positieve impact creëren op ieders leefomgeving.

 

Opdrachtgever

Aveco de Bondt

https://www.avecodebondt.nl/

 

Locatie

Amstelveen

 

Metrage

1500m2

 

Scope

Casco, Wanden, vloeren, schilderwerk, meubilair, werkplekmeubilair, maatwerk, installaties, decoratieve verlichting styling.