Laudame Financials
Interieur ontwerpster en ideeën vrouw richt zich op duurzaam interieurontwerp, huis inrichting en houdt van persoonlijk design
huis inrichten, inrichten woonkamer, kamer inrichting, interieur huis, kamer inrichten, huis decoreren, interieur ideeën, interieur, decoreren woonkamer, interieur inspiratie, slaapkamer idee, woonkamer inspiratie, slaapkamer inspiratie,
3487
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3487,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_updown,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1552

Laudame Financials

Laudame Financials

Inrichting kantoor Laudame Financials Rotterdam 746m2 

Laudame Financials is een gezonde finaciele dienstverlener. Zit- en stabureaus, loungevergaderplekken en groenvoorziening zijn een must als we het over een gezonde werkplek hebben. De opdrachtgever had duidelijke wensen en stond open voor creatieve ideeën. Daar houd ik van, een opdrachtgever die meekijkt en -denkt. De samenwerking verliep dan ook vlekkeloos, van schets tot sleuteloverdracht.

 

Een en ander heeft geresulteerd in een project met verschillende werkomgevingen: flexwerkplekken, focusruimtes, aanlandplekken, duo werkplekken, vergaderruimtes plus daarbij een groot sociaal hart bij de entree & een Laudame Financials Cafe.

 

De materialisatie en het kleurgebruik spelen in het project een grote rol. In het ontwerp is blauw de warme hoofdkleur, door de gehele verdieping te vinden in combinatie met hout, grijs en groen. Dankzij de goede samenwerking tussen alle betrokken partijen hebben wij een mooi project opgeleverd waar wij erg trots op zijn.

 

Laudame Financials

Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen.

 

Opdrachtgever

Laudame Financials

 

Locatie

Rotterdam

 

Metrage

746m2

 

Scope

Casco, Wanden, vloeren, schilderwerk, meubilair, werkplekmeubilair, maatwerk, installaties, decoratieve verlichting styling.